Hoe kan ik een vlucht boeken?

U boekt uw vlucht snel en gemakkelijk via deze website.

Onder de rubriek en Home kunt u een vlucht naar keuze zoeken en reserveren.

Daarbij heeft u de keuze om te reserveren via nuhr.com zelf. U voert online een betaling uit en de verdere correspondentie verloopt rechtstreeks met Nuhr. Ook via het Customer Service Center van Nuhr kunt u een vlucht reserveren via het nummer +31 (0) 20 763 04 44 (van maandag tot vrijdag van 9u tot 19u en op zaterdag van 10u tot 16u00, zon- en feestdagen gesloten). Ook kan u een boeking maken via een van onze vestigingen. U kan een bezoek brengen aan deze vestigingen, het rechtstreeks nummer van de vestiging bellen of via ons Algemeen Customer Service Center worden doorverbonden.

Bij boeking moet de volledige reissom worden betaald. Aanbetalingen en optie-boekingen zijn nooit mogelijk bij Nuhr. Indien geen betaling plaatsvindt heeft Nuhr het recht om uw boeking onmiddellijk te annuleren zonder enige kennisgeving.

Stap 1

Onze zoekmachine is standaard ingesteld om retour vliegtickets te zoeken. U kunt uiteraard ook kiezen voor een enkele reis. Kies een vertrekplaats en voer uw eindbestemming in, dit is direct ook de plaats waarvandaan u terug vliegt. Wilt u terugvliegen vanaf een andere luchthaven naar uw land van herkomst, dan kiest u bovenaan voor meerdere bestemmingen. Kies de datum waarop u wilt vertrekken en de datum waarop u terug wilt keren als dit een retour vliegticket betreft. Voer daarna het aantal volwassenen, kinderen en babys in. Kinderen zijn 2 t/m 11 jaar op tijdstip van de heenreis en babys 0 t/m 1 jaar op tijdstip van heenreis.

Stap 2

U ziet in stap 2 dan ook vluchten die daadwerkelijk beschikbaar zijn op dat moment, tegen scherpe tarieven. Het kan zijn dat er meerdere maatschappijen getoond worden. Indien u een geschikte vlucht ziet klikt u op selecteren. Er wordt nu een nieuw venster geopend.

Stap 3

Controleert u de vluchtgegevens en meld u aan als gast, inloggen of registeren als nieuwe klant. Klik op boeken als de gegevens kloppen.

Stap 4

De passagiersgegevens zijn de gegevens van de personen die op reis gaan. Wees bij het invoeren van uw passagiersgegevens zeer nauwkeurig en vul de namen in zoals vermeld op het paspoort. Het is immers belangrijk dat de juiste gegevens op het e-ticket staan. Indien er incorrecte gegevens op het e-ticket staan kan de luchtvaartmaatschappij de passagier op de vlucht weigeren.

Stap 5

Controleer voor de laatste keer alle gegevens. En ga daarna over tot betaling via iDeal of Creditcard.

Stap 6

U ziet nu het laatste scherm met uw reserveringsnummer. Deze kunt u direct uitprinten. Daarnaast ontvangt u de boekbevestiging ook per e-mail.

Was this article helpful?

Related Articles