Reisdocumenten

Om na te gaan welke reispapieren u nodig heeft voor alle nationaliteiten, of indien u de dubbele nationaliteit bezit maar reist met niet-Nederlandse of niet-Belgische reisdocumenten, dient u voor alle zekerheid contact op te nemen met de ambassade of het consulaat van het land van bestemming.

Alhoewel u bij voorkeur de ambassade of het consulaat van de bestemming contacteert, geven wij u louter informatief een aantal links waar u deze informatie ook kan verkrijgen:

via http://www.nuhr.nl/bestemmingen vindt u een overzicht van alle bestemmingen. Hier geven wij u zoveel mogelijk informatie over een bestemming.

Voor Belgie en Belgische onderdanen :www.diplomatie.be

U draagt dus zelf de verantwoordelijkheid dat u in het bezit bent van de juiste en geldige reisdocumenten. Controleer daarom goed of u een visum nodig heeft voor de landen die u aandoet tijdens uw reis. Het kan ook mogelijk zijn dat een visum vereist is voor het land waar u slechts een tussenlanding of overstap maakt. Als u slechts een enkele reis heeft geboekt, dient u informatie in te winnen bij de ambassade of het consulaat van het desbetreffende land over de benodigde formaliteiten. Meer informatie over benodigde visa per land en de actuele stand van zaken, vindt u op www.visum.nl

Was this article helpful?

Related Articles